Werkwijze

Woningisolatie lijkt ingrijpend, maar het is makkelijker te realiseren dan u denkt! In vier overzichtelijke stappen realiseert u woonconform én kostenbesparing.

Uw woning isoleren? U doet het in vier stappen.

Stap 1: U vraagt een gratis adviesgesprek aan

Iedere woning is anders; isoleren is dan ook maatwerk. Wij maken graag een afspraak met u voor een inspectie (technische schouw) en adviesgesprek bij u thuis. Dit gesprek, dat u tot niets verplicht, vraagt u eenvoudig hier aan. U kunt ons ook bellen voor het maken van een afspraak via 0548-541337.

Stap 2: Wij inspecteren uw woning en u ontvangt een offerte op maat

Tijdens de technische schouw bekijkt een deskundig adviseur uw woning en onderzoekt of isolatie mogelijk is. Wij geven een advies op maat en u ontvangt direct een offerte.

Stap 3: Wij voeren de isolatie uit volgens afspraak

Gaat u akkoord met offerte? Dan spreken wij met u de uitvoerdatum af. De termijn tussen acceptatie en uitvoering is gemiddeld 4 tot 8 werkweken. Op de afgesproken dag voeren onze vakkundige medewerkers de isolatiewerkzaamheden uit.

Indien wij de spouw gaan isoleren, zullen wij de woning altijd eerst natuurvrij maken. Lees hier meer over op de pagina natuurvriendelijk isoleren.

Stap 4: U geniet van wooncomfort en kostenbesparing

Na de werkzaamheden leveren wij alles bezemschoon op. Bent u tevreden? Dan tekent u de opdrachtbon. Pas na deze oplevering ontvangt u de factuur; deze heeft een betalingstermijn van 8 dagen. 

Meer weten?

Bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag vrijblijvend verder.