Wie zijn wij?

Bestisol is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van isoleren. Zeer tot tevredenheid van zowel particuliere als zakelijke klanten.

Besparen én meer comfort

Met isolatie kunt u besparen op uw energielasten en meer comfort in uw woning behalen.

Op alle isolatiewerkzaamheden die ons bedrijf bij u uitvoert, kunnen kwaliteitscontroles worden uitgevoerd door onafhankelijke externe inspecteurs van Insula-certificatie. Deze controles worden uitgevoerd in het kader van de VENIN Erkenningsregeling. Om dit mogelijk te maken zullen wij de werkzaamheden die wij bij u uitvoeren, melden aan deze controle-instelling zijnde Insula Certificatie.

Wij zijn aangesloten bij de VENIN-geschillencommissie, die bij wege van bindend advies uitspraak kan doen mocht een geschil ontstaan tussen ons en een particuliere opdrachtgever. Meer informatie: www.venin.nl/Geschillenregeling.html

Waarom kiezen voor Bestisol?

  • Gratis en vrijblijvend bezoek en offerte
  • Binnen 1 dag geïsoleerd
  • 35 jaar vakkennis & ervaring
  • In het bezit van alle certificaten
  • Schriftelijke garantie op isolatie.
  • Hulp bij eventuele subsidieaanvraag

Tijdens het vrijblijvend bezoek aan huis worden uw vragen beantwoord en bekeken of uw woning wel geschikt is om te isoleren. Ook worden er adviezen gegeven omtrent eventuele subsidies.

Bestisol levert 100% kwaliteit op het gebied van gebruikte gecertificeerde materialen en de uitgevoerde werkzaamheden. Bestisol is Insula gecertificeerd en Lid van VENIN.

Meer informatie Insula Certificatie Home – VENIN

bestisol over ons pagina

Powered bij LeefEnergieBewust

Bestisol Isolatie vormt samen met diverse andere professionele partijen de groep LeefEnergieBewust. Samen bieden wij door het hele land duurzaamheidsproducten aan. Denk aan zonnepanelen, spouwmuurisolatie, dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en laadpalen. Wij onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak en advies op maat. Dankzij onze lokale vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt en ook dat is weer goed voor het milieu. Onze bedrijven hebben samen meer dan 25 jaar ervaring en met elkaar verduurzamen wij jaarlijks ruim 20.000 woningen. Wij zijn door diverse gemeenten geselecteerd als preferred supplier.

De volgende bedrijven zijn onderdeel van LeefEnergieBewust: