Bedrijfspand verduurzamen

Onlangs hebben wij deze prachtige bedrijfspand voor een opdrachtgever voorzien van spouwmuurisolatie. Hiervoor hebben wij de Knauf Supafil geadviseerd en aangebracht.

Andere projecten

Verduurzaming 184 paalwoningen in Hengelo

De Kasbah is een opvallend complex van paalwoningen in Hengelo in Overijssel. Het ontwerp van de 184 huurwoningen op betonnen kolommen is van de Amsterdamse architect Piet Blom, die later ook de bekende kubuswoningen in Rotterdam ontworpen heeft. Het complex uit 1973 staat op de gemeentelijke monumentenlijst.

Particuliere woningen Dedemsvaart

Vandaag hebben wij een aantal klanten in Dedemsvaart voorzien van vloerisolatie. Wij hebben ze geadviseerd om voor een dikte van 100mm te gaan in verband met vloerverwarming en subsidiemogelijkheden. Daarbij behalen ze een isolatiewaarde van RD 3.72 m2 k/w. Hiervoor hadden ze de vloer niet geïsoleerd, nu besparen zij geld en halen het maximale uit de vloerverwarming. Dit heeft te maken dat onze sprayschuim 100% naadloos is.

Particuliere woning Holten

Voor een particuliere klant in Holten hebben wij deze woning voorzien van gevel en dakisolatie met onze HFO sprayschuim. Hier hebben wij vanaf de buitenkant de gehele woning geisoleerd. Dit object is 100% naadloos geisoleerd.

Bedrijfspand Enschede

Voor een opdrachtgever in Enschede hebben wij deze bedrijfspand voorzien van wand/gevelisolatie & dakisolatie. Het pand is voorzien van 10 cm HFO Sprayschuim, dit brengt een Rd-waarde van 3,72 m2 K/W met zich mee. In totaal hebben wij 620 vierkante meter gevel/wand geïsoleerd.

Isoleren particuliere woning met minerale wol

Deze klanten kozen voor SUPAFIL Spouwmuurisolatie, mede doordat het een besparing tot wel 26% op uw energierekening oplevert. Uw woning krijgt een hoger energielabel en de huiswaarde stijgt.

Isoleren particuliere woning met EPS parels

In Enschede hebben wij diverse woningen voorzien van spouwmuurisolatie. De spouwmuren zijn voorzien van HR+++ isolatieparels.